fbpx

Wasmiddel

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2645
  Edith KuiperEdith Kuiper
  Sleutelbeheerder

   

  WASMIDDEL

  Vraag: Waarom is het belangrijk om veilig wasmiddel te gebruiken?

  Antwoord: Om te beginnen is het gebruik van veilig wasmiddel, net als al het andere, een stap dichter bij een gifvrij huis.

  Vraag: Waarom zou waspoeder een van de eerste dingen zijn die ik vervang?

  Antwoord: Het is een van de eerste dingen die je moet vervangen omdat het de hele familie aangaat. Het vervangen van giftige was- en droogvellen door gifvrije producten betekent dat er geen kleding met chemische middelen meer wordt gedragen. Deze chemicaliën worden op uw huid overgebracht en de hele dag door in uw lichaam opgenomen.

  Het is gebruikelijk om schadelijke chemicaliën zoals natriumlaurylsulfaat (SLS) in wasmiddelen te zien. Het is een schuimend middel dat in verband is gebracht met irritatie van de huid en de ogen, orgaantoxiciteit, ontwikkeling/reproductieve toxiciteit, neurotoxiciteit, hormoonontregeling en biochemische of cellulaire veranderingen, mogelijke mutaties en kanker.

  Er is enige controverse over de vraag of SLS veilig of schadelijk is, maar om eerlijk te zijn, als er enige twijfel bestaat dat het de bovengenoemde dingen kan veroorzaken, ga ik het vermijden. Hoe zit het met jou?

  Vervang de troep voor Thieves wasmiddel in plaats daarvan. Het maakt zelfs de meest alledaagse klusjes een beetje leuker.

  The wasmiddel is plantaardige zeep, vrij van SLS, kleurstoffen, Petrochemicaliën, formaldehyde, fosfaten, synthetische parfums en optische witmakers.

  Thieves Laundry Soap was je je kleding voorzichtig en op natuurlijke wijze en reinigt ze zonder chemische of synthetische resten. Natuurlijke enzymen en krachtige etherische oliën dragen bij aan de kracht van de formule om uw kleding fris en schoon achter te laten met een lichte citrusgeur. Thieves Laundry Soap kan worden gebruikt in alle wassers, inclusief een hoog rendement, en de sterk geconcentreerde formule (6X) zorgt voor ongeveer 64 ladingen met slechts 32 fl. Oz (946 ml).

  Heb je je wasmiddel al geruild voor Thieves wasmiddel?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.